» Day 14 - Hastings Castle and Alexandra Park

3 juli
 
Oj, nu hade vi varit där i två veckor. Alltså, jag suger på att ladda upp bilder från England.. Haha, det var snart 6 månader sen vi åkte och jag har en hel vecka kvar.. oups.
 
Den här dagen hände det i alla fall lite roliga saker. På förmiddagen var vi vid Hastings Castle, eller det som finns kvar av det. Självklart skulle vi gå dit upp, och det vara baaara backar.. Väl framme hade det inte öppnat än, så vi var tvungna att vänta utanför ett tag. Så vi gick runt och kollade lite, ristade in våra namn i stenar och tog lite kort så länge. Utsikten därifrån var helt sjuk!
Väl inne där inne fick vi kolla på någon film om historian om slottet och sådär. Sen fick vi gå runt själva och kolla, och det var rätt häftigt, för det var ju där de första kungarna i England bodde för typ 1000 år sen!
 
På eftermiddagen hade vi lektioner med Johan, och på kvällen gick vi till Alexandra Park. Det var meningen att vi skulle ha skattjakt, men det blev aldrig av, så vi lekte lite i en lekpark i stället, haha! Det var i alla fall jättefint väder den kvällen. Sen när vi skulle hem på kvällen skulle vi egentligen gå tillbaka till Collaget hela gruppen för att ta bussen därifrån, men jag, Ellen, Martina, Penny, Amanda, Jonna och Rebecka tyckte det var rätt onödigt att behöva vänta så länge, så vi tänkte gå till en närmre busshållsplats i hopp om en tidigare buss. Det fanns ingen, och hela gruppen hade redan gått, så vi gick hem den kvällen.. Och då kan jag ju säga att det tog ca 1 timme, och hela staden består av backar, och åter backar.. hah!
 
 
 
 
 
 
 
Penny, Martina, Clara, jag och Linn
Jag, Martina, Emelie och Amanda
 
 
 
 
 
 
 
 
Amanda
Jag, Penny, Martina och Ellen
 
 
 
 
 
 
 
Jonna och Amanda, hah!
 
 
Emma
 
Linn
 
 
Jonna, Amanda och Emma
 
 


malin
16 December, 2013 - 11:49 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

känns ju som det var nyss du skrev om det där, redan 6 mån sen? :o


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo