» Det blir inget Hastings..

Idag när jag kom hem möttes jag av ett brev från EF. Det blir ingen internationel kurs i Hastings mellan de datumen vi har valt eftersom det var för få anmälda. Så nu kan vi antingen boka om till Classic, samma datum, samma destination, men med bara svenskar. Inte kul. Så det är inget altervativ. Dessutom får jag inte ens åka Classic.. Eller så byter vi destination. Så mamma ringde till EF idag och frågade vilka destinationer det var säkert att det blev en kurs på mellan 19e juni och 9e juli, international, och det var i London, Oxford, Torquay och Brighton. Eftersom vi vill vara på kusten går London och Oxford bort direkt, så vi har alltså Torquay och Brighton och välja mellan. Vilket av dom det blir får vi se imorgon då vi ska träffas med föräldrarna och prata om detta, eftersom man bara har typ en vecka på sig att bestämma sig. Men en språkresa blir det, bara inte till Hastings!


angelica
19 Mars, 2013 - 21:57 / BLOGG: http://angelicabengtsson.blogg.se

ÅH herregud blev helt rädd när jag läste rubriken, trodde ngt hade hänt så du inte kunde åka :o Meen, iaf, har två vänner som var i torquay och de hade jääättekul och tror de funderat på att åka tillbaka och de hade vääldigt roligt där, men det är väl minst lika kul i Brighton och det blir ju vad man gör det till! :D

Sv: Jo, det gick nog ganska bra, får minst E, eller ja, det hoppas jag men tror faktiskt det. Många frågor var typ så utveckla, resonera, osv och på sånna är det ganska lätt att höja betygen om man kan se samband osv ju. Är glad att jag fick biologi ska jag säga!

Louice
19 Mars, 2013 - 21:57 / BLOGG: http://elinlouice.blogg.se

sv: ja visst är dom! haft en bra dag?:)

Lisa
20 Mars, 2013 - 21:57 / BLOGG: http://lisabengtsson.webblogg.se

Fick också byta idag men bara datumet.. Åker fortfarande till Hastings ;)

Sara & Cornelia
20 Mars, 2013 - 21:57 / BLOGG: http://ponnypollarna.blogg.se

Hoppas att det blir lika kul ändå! :)
Kram!

angelica
20 Mars, 2013 - 21:57 / BLOGG: http://angelicabengtsson.blogg.se

sv: aah, man får ju kolla var det känns som det ingår mest roliga saker att göra! Det blir säkert bra vad ni än väljer!

jaa vi hade också så, fast i biologi dårå. Vi hade först vanliga frågor, sen en uppgift där man skulle säga varför ett land skulle öka produktionen av spannmål, kött eller baljväxter och sen då en labb man skulle förbereda :)

Olivia Gonzalez
20 Mars, 2013 - 21:57 / BLOGG: http://gonzalezolivia.blogg.se/

synd, men det är ju ändå kul att åka på språkresa :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo