» Svar på kommentar

hej själv så får jag inte åka på deras konster för mina föräldrar för dom tycker att biljetten är dyr och att bara åka dit är dyrt och jag fick inte heller åka och se på deras första konster här i Sverige den 8 maj :'( :'( och jag är så ledsen och arg på mina föräldrar som inte låter mig få åka och se dom live någon gång! och jag ger inte upp hoppet om att jag ska få se dom live någon gång och jag är glad att du fick biljetter till deras konster menas jag kommer att gråta för att jag inte har råd till en biljett och inte får åka på deras konster och jag frågade mina föräldrar om jag fick gå på deras första konster när dom var här sist men det fick jag inte! :'( och vilken fin blogg du har!
kram ifrån en directioner!
 

Hej! Åh, tack så mycket!
Vad tråkigt att du inte får gå på deras konsert.. Om enda anledningen är att det är för dyrt, kan du inte försöka samla ihop pengar själv? Du kan ju önska dig i julklapp och födelsedagspresent, eller erbjuda dig att göra olika sysslor hemma mot betalning? Jag förstår om resan till Stockholm kan vara ett problem, jag bor själv 3 timmar iväg. Till förra konserten ordnades en bussresa som endast var för de som hade biljetter, supersmidigt och helt klart värt pengarna. Hör du inte om någon bussresa kan du ju alltid ringa till något bussbolag om fråga om de kan ordna något.
Har du frågat dina föräldrar varför du inte får gå, mer än att det är dyrt? Har du berättat för dom varför du verkligen vill gå och vad det skulle betyda för dig att se dom live? Om inte, testa det!
Jag hoppas verkligen för din skull att de kommer hit någon mer gång (vilket jag är nästan säker på att de gör, dom gillar ju sverige!) och att du har lyckats övertala dina föräldrar så att du får gå! Jag lovar att du kommer får gå på en konsert med dom någon gång, ge inte upp!
Kram på dig med! <3
 
 


malin
18 November, 2013 - 19:10 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

Hoppas hon får gå någon gång, vet hur ledsen jag hade blivit :/

♫♪ sandra - en musikblogg
18 November, 2013 - 19:10 / BLOGG: http://www.sandramusic.spotlife.se

när jag och mina kompisar ville se backstreet boys första gången så sparade vi ihop pengar själva genom panta burkar,sälja hemmagjorda bakverk och greker,loppis osv :)

1D
19 November, 2013 - 19:10

hej jag har sagt hur mycket dom betyder för mig men mina föräldrar vill inte lyssna på mig och jag håller på att spara ihop pengar till konsteren och jag för innan dom skulle komma till Sverige så pratade jag med mina föräldrar om jag fick åka på deras första konster men dom sa att jag inte får bara för att jag måste ha en vuxen med mig som kan vägen dit och mina föräldrar kunde tyvärr inte vägen dit så sa dom att jag inte får åka dit för jag är hörselskadad på ena örat och det kan försämras om jag gick på en konster så det är hela orsaken till att jag inte för åka på deras andra konster :'( jag gillar inte mitt liv för jag kommer nog aldrig få kunna se dom live för jag måste vara försiktig med min hörselskada som jag har haft i många år..

1D
19 November, 2013 - 19:10

hej det hade varit roligt att gå på deras konster men jag får inte det för mina föräldrar för jag har nedsätt hörsel på ena örat och det hade varit bra om jag skulle kunna få tag på lite konster saker när dom var här sist även fast jag aldrig kommer att få åka någon gång och se på dom live :'( bara för att jag har nedsätt hörsel på ena örat :'( jag är så ledsen att jag gråter bara för att jag aldrig kommer att få se dom live! :'(

SERIESNACK.SE
19 November, 2013 - 19:10 / BLOGG: http://seriesnack.se/

Tråkigt för den tjejen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo