» Svar om gymnasiet

Kan du inte berätta om din linje? vet att du går natur men inte om det är naturbruk eller naturvetenskap.. :D Är väldigt inne på att gå naturbruk men jag vet inte..
 

Visst kan jag det! Det där med att välja linje till gymnasiet kan vara väldigt svårt om man inte vet exakt vad man vill bli eller så. Men jag går alltså naturvetenskap, som är en högskoleförberedande linje. När jag skulle välja valde jag först mellan Natur och Teknik, men efter jag var och kollade på linjerna valde jag bort Teknik direkt. Egentligen är de två linjerna väldigt lika, den ända skillnaden är i princip att Teknik läser teknik och Natur läser biologi, men annars är det typ samma kurser. Och jag tycker alltså att biologi är så mycket roligare, så då blev det alltså Natur och det har jag inte ångrat än sekund! Skolan är verkligen så mycket roligare på gymnasiet, alla lärare är superbra (det varierar väl såklart) och eftersom det är en "plugglinje" så finns inte de som sitter och inte bryr sig, vilket är väldigt skönt! Det här med att Natur är en plugglinje och att man inte får någon fritid det stämmer väl inte direkt.. I alla fall inte än så länge. Jag tycker inte det skiljer sig så mycket från högstadiet på läxfronten. Vissa veckor har man mer, andra nästan ingenting.
Hoppas du kommer på vad du ska välja. Välj det som känns bäst bara, så blir det säkert bra. Och skulle det inte bli det så kan man ju alltid byta! :)
 
 


malin
23 Oktober, 2013 - 21:03 / BLOGG: http://malintorstensson.blogg.se

åh, har ingen aning om vad jag ska välja nästa år.. eller jag har mina funderingar men vet inte :(

Rebecka
23 Oktober, 2013 - 21:03 / BLOGG: http://alltomrebecka.blogg.se

Svar:
Det är bra med mig, lite små sjuk bara. Hur är det med dig? :)

Kram

Lina
23 Oktober, 2013 - 21:03 / BLOGG: http://linaspyssel.blogg.se

Tack!! :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo