» OHMYGOD

JAG KOMMER KUNNA DÖ LYCKLIG.
 
http://2.bp.blogspot.com/-ccCKOHzC5qM/UbS4NDSyFRI/AAAAAAAAAQA/N1PyHjQkDFc/s640/3162396916_1_2_RmGFnNAV.png
 
Om 260 dagar, den 13e juni kommer jag få se dessa killar igen, men denna gången från bara några meters avstånd. Amandas pappa fixade nämligen biljetter till bästa ståplats igårkväll. BÄSTA STÅPLATS, ALLTSÅ FRÄMRE PARKETT!! Gissa om jag typ dog? Egentligen kan man inte köpa biljetterna förrens på lördag, men är man medlem på någonting (kommer inte ihåg vad) så kan man köpa redan nu. Åh, jag är så jävla glad!!


Jossan
26 September, 2013 - 15:54 / BLOGG: http://fames.se/mytruebeauty/

ommgggg jag ska med gå!! Kan inte fatta det, känns som det var igår jag såg dem förra gången och nu ska jag se mina boys igen :')

Klara
27 September, 2013 - 15:54 / BLOGG: http://knaper.blogg.se

Blä att det ska vara så himla kallt...

1D

hej själv så får jag inte åka på deras konster för mina föräldrar för dom tycker att biljetten är dyr och att bara åka dit är dyrt och jag fick inte heller åka och se på deras första konster här i Sverige den 8 maj :'( :'( och jag är så ledsen och arg på mina föräldrar som inte låter mig få åka och se dom live någon gång! och jag ger inte upp hoppet om att jag ska få se dom live någon gång och jag är glad att du fick biljetter till deras konster menas jag kommer att gråta för att jag inte har råd till en biljett och inte får åka på deras konster och jag frågade mina föräldrar om jag fick gå på deras första konster när dom var här sist men det fick jag inte! :'( och vilken fin blogg du har!
kram ifrån en directioner!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo